Vi er Wessel Eiendom

 

Wessel Eiendom er en fullskala eiendomsutvikler og -forvalter med hovedsatsingsområde i sentrale strøk fra Oslo til Fredrikstad, i Follo og Indre Østfold.
Vi er en trygg og langsiktig aktør som skal være her i dag og i morgen. Vi er genuint opptatt av porteføljen vår og er aktive utviklere og forvaltere som ønsker å skape muligheter. Vi har bred kompetanse og lang erfaring fra eiendoms- og entreprenørbransjen. Wessel Eiendom AS er et lokalt forankret selskap i Vestby med eiere som har sterk og grunnleggende forankring til stedet. Wessel Eiendom er eid av Munch Holding AS og er et søsterselskap til totalentreprenøren J.I. Bygg AS.

Utvikling

Wessel Eiendom utvikler eiendommer innenfor både bolig og næring. Vi skal bygge for alle og vi skal skape attraktive og trygge nabolag og hjem som folk trives i. Vi skal utvikle og tilby lokaler som tilrettelegger for gode og levende arbeidsplasser. Wessel Eiendom har fokus på lokale stedsutviklinger som skaper områder som er attraktive å bo, jobbe, besøke og leve i.

 

Forvaltning 

Wessel Eiendom har ettertraktede boliger og lokaler til leie. Vi har en variert portefølje og kan oppfylle mange boligdrømmer og tilby sentralt beliggende lokaler til leie. Vi er opptatt av å finne løsninger som kan imøtekomme ditt behov.