Wessel Eiendom og Alti kjøper Vestby Storsenter

Det er nylig inngått avtale om kjøp av aksjene i Vestby Storsenter. Kjøperen er Vestby Utvikling AS, et selskap som eies av Wessel Eiendom AS (50%), Alti Eiendomsinvest AS (25%) og LL Sørco II (25%). Selger av senteret er Vestby Senterutvikling AS, som eies 50% av DNB Handelsparker AS og 50% av NHP Eiendom AS.

Publisert:

Vestby Storsenter åpnet dørene i 2013 og fremstår som et moderne og veletablert kjøpesenter. Senteret har pr. i dag 47 butikker, og en samlet omsetning på 714 mill. i 2022. Leietakermiksen er god og variert, og senteret har hatt en fin omsetningsutvikling de senere år i takt med den generelle utviklingen av Vestby som tettsted. Senterets 5 største leietakere er: Rema 100, Vinmonopolet, Clas Ohlson, Møblia og Power.

Vestby Storsenter har en sentral plassering rett ved E6, 25 min. sør for Oslo, og rett ved togstasjonen og Vestby sentrum. Vestby kommune er i sterk vekst og Vestby Storsenter vil være et viktig knutepunkt i videre handelsutvikling for kommunen. Senteret vil bli forvaltet av Alti Forvaltning AS.

Tonje Marie Haugbro i Wessel Eiendom AS uttaler at «vi er stolte av å få Vestby Storsenter inn i porteføljen vår. Vi gleder oss til å utvikle Vestby Storsenter videre sammen med våre samarbeidspartnere. Ikke minst ser vi frem til å komme i gang med utviklingen av medfølgende tomt for boligutvikling. Vi skal fortsette å være en sterk lokal aktør og skal jobbe aktivt med å bidra til at Vestby er et attraktivt sted å bo, jobbe og besøke.»

Tonje Marie Haugbro, daglig leder i Wessel Eiendom

Ole-Chr. Hallerud i Alti Eiendomsinvest AS uttaler at «Vestby Storsenter er et spennende senter i en vekstkommune med gode muligheter, og som passer godt inn i vår portefølje. Som en del av eiendommen medfølger det en spennende tomt for boligutvikling og en tomt for utvidelse av senteret. Vi ser frem til å komme i gang med forvaltningen og utvikling av eiendommen.»

Ole-Chr. Hallerud, Alti

Overtagelse av senteret skjer i midten av oktober 2023.

Du er kanskje også interessert i

Sentrumsprogrammering og merkevarebygging; et viktig tema for Vestby!

Wessel Eiendom ønsker at kommunen og næringslivet står samlet om å bygge kjennskap til merkevaren sin – Vestby.
Vi mener det vil bidra til å realisere nye Vestby, skape vekst og lokalt engasjement.

Les mer

Vi søker prosjektleder

Wessel Eiendom vokser stadig med nye, spennende eiendomsprosjekter og søker prosjektleder med erfaring fra akkvisisjon og strategisk eiendomsutvikling.

Les mer