Velkommen til ny daglig leder i Wessel Eiendom – Tonje Marie Haugbro

Tonje Marie Haugbro er ansatt som daglig leder i Wessel Eiendom AS. Hun kommer fra stillingen som Direktør boligsalg og -utvikling i Olav Thon Gruppen. Tonje kommer med 25 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav nær 18 år i eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen. 

Publisert:

– Vi er glade for å få Tonje med på laget. Jeg kjenner Tonje godt fra tidligere arbeidsforhold. Hennes lederegenskaper og brede erfaring fra boligutvikling blir et bra tilskudd til Wessel Eiendom, som har mange spennende utviklingsprosjekter på gang, sier styreleder i Wessel Eiendom, Ole-Christian Hallerud.

Tonje Marie Haugbro er ansatt som daglig leder i Wessel Eiendom AS. Hun kommer fra stillingen som Direktør boligsalg og -utvikling i Olav Thon Gruppen. Haugbro kommer med 25 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav nær 18 år i eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen. Tonje gleder seg til å komme i gang med sin nye jobb.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å lede videreutviklingen av Wessel Eiendom. Det er et solid og spennende selskap, og jeg ser frem til å være med å forme og styrke posisjonen i markedet ytterligere. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene og bli en del av det gode teamet i Wessel Eiendom.

Som eiere av Wessel Eiendom AS er vi glade for at Tonje søkte og tiltrådde stillingen som daglig leder, sier Werner Isaksen fra Munch Holding AS. Tonje har med sin brede erfaring og gode kompetanse fra eiendomsbransjen nettopp det vi ønsket. Wessel Eiendom AS forvalter egne og eksterne eiendommer, i tillegg har selskapet mange spennende utviklingsprosjekter innen bolig og næring på kort og lang sikt. Vi ønsker Tonje lykke til med videreutviklingen av selskapet!

 

Du er kanskje også interessert i

Kontorfellesskap med flotte fasiliteter i Vestby. Rimelig leie og fleksible løsninger

Velkommen til et flott kontorfellesskap i Johan Herman Wessels vei 99 i Vestby. Her kan du leie et koselig kontor til en rimelig pris. Flere av kontorene har nok plass til å romme to personer.

Les mer

Sentrumsprogrammering og merkevarebygging; et viktig tema for Vestby!

Wessel Eiendom ønsker at kommunen og næringslivet står samlet om å bygge kjennskap til merkevaren sin – Vestby.
Vi mener det vil bidra til å realisere nye Vestby, skape vekst og lokalt engasjement.

Les mer