Wessel Næringspark vant byggeskikkprisen

Mandag denne uken var det duket for årets siste kommunestyremøte og utdeling av byggeskikkprisen for 2021. Blant de nominerte var det Wessel Næringspark som trakk det lengste strået.

Publisert:

Byggeskikkprisen er en hederspris for bygninger med tilhørende anlegg, som bidrar til å heve og utvikle den allmenne forståelse og holdning til god byggeskikk. Byggeskikkprisen kan tildeles personer og virksomheter, både private og offentlige. Wessel Næringspark i Hvitstenveien 280 huser aktører som Wessel Eiendom, J.I. Bygg AS og Rival, samt flere aktører som leier lagerplass.

Daglig leder i Wessel Eiendom, Thomas Korneliussen, var til stede og mottok prisen på vegne av Wessel Næringspark.

– Vi i Wessel Eiendom er stolte over denne prisen. Det betyr mye for oss å se at bygget bidrar til godt arbeidsmiljø og trivsel blant leietagerne, og ekstra stas er det at lokalmiljøet også setter pris på dette nye næringsområdet i Vestby.

Wessel Næringspark var et samarbeid mellom Wessel Eiendom, Strå Arkitekter og totalentreprenøren J.I. Bygg AS.

Arkitekt Anders Byng Strøm i Strå Arkitekter var også til stede på overrekkelsen av prisen.

– Veldig hyggelig at lokalmiljøet tar til seg prosjektet og ser på bygget som en fin del av stedsutviklingen. Å få en pris delt ut av et lokalmiljø, er veldig stas, sier arkitekt Anders Byng Strøm i Strå Arkitekter.

Totalentreprenøren J.I. Bygg har stått for oppføring av samtlige bygg i næringsparken. Prosjektleder Trond Bakke er i likhet med de andre også stolt over at bygget nå har mottatt Byggeskikkprisen.

– Byggeprosessen var et godt samarbeid mellom J.I. Bygg, Wessel Eiendom, samarbeidspartnere og underleverandører. Vi i J.I. Bygg har i dag også vårt hovedkontor i bygget, og det er jo ekstra stas i dag når man har vært med på hele prosessen fra start til slutt.

Dette er juryens begrunnelse (hentet fra Vestby Avis):

Hvitstenveien 280 er en næringspark med kontor, lager- og logistikkbygg utviklet av Wessel Eiendom AS. Service- og kontorbygget er utført med høy materialkvalitet og detaljering, og er plassert som en smakfull og skjermet front mot det øvrige logistikkområdet bakenfor. Bygget er svært godt tilpasset terrenget og omgivelsene rundt, noe som bidrar til at skillet med innvendige og utvendige rom viskes ut. Lekker arkitektur, estetikk og interiørdesign, samt funksjonelle planløsninger innvendig legger til rette for godt arbeidsmiljø og trivsel blant ansatte og besøkende. Bygget er i tillegg sertifisert som miljøfyrtårn.

 

  

Du er kanskje også interessert i

«Jul i kvartalet» ga liv og røre til Vestby sentrum!

I samarbeid med Vestby Kulturkvartal og Vestby Lions arrangerte vi «Jul i kvartalet» første søndag i advent.

Les mer

Nordstrøm Botaniske til Wessel Park

Vi kan med glede ønske velkommen til enda en ny aktør i Wessel Park. Nordstrøm Botaniske har flyttet inn i splitter nye sentrumslokaler i Wessel Park, og er et drømmested for alle som elsker blomster, planter og vakre gaver.

Les mer