Wessel Næringspark vant byggeskikkprisen

Mandag denne uken var det duket for årets siste kommunestyremøte og utdeling av byggeskikkprisen for 2021. Blant de nominerte var det Wessel Næringspark som trakk det lengste strået.

Publisert:

Byggeskikkprisen er en hederspris for bygninger med tilhørende anlegg, som bidrar til å heve og utvikle den allmenne forståelse og holdning til god byggeskikk. Byggeskikkprisen kan tildeles personer og virksomheter, både private og offentlige. Wessel Næringspark i Hvitstenveien 280 huser aktører som Wessel Eiendom, J.I. Bygg AS og Rival, samt flere aktører som leier lagerplass.

Daglig leder i Wessel Eiendom, Thomas Korneliussen, var til stede og mottok prisen på vegne av Wessel Næringspark.

– Vi i Wessel Eiendom er stolte over denne prisen. Det betyr mye for oss å se at bygget bidrar til godt arbeidsmiljø og trivsel blant leietagerne, og ekstra stas er det at lokalmiljøet også setter pris på dette nye næringsområdet i Vestby.

Wessel Næringspark var et samarbeid mellom Wessel Eiendom, Strå Arkitekter og totalentreprenøren J.I. Bygg AS.

Arkitekt Anders Byng Strøm i Strå Arkitekter var også til stede på overrekkelsen av prisen.

– Veldig hyggelig at lokalmiljøet tar til seg prosjektet og ser på bygget som en fin del av stedsutviklingen. Å få en pris delt ut av et lokalmiljø, er veldig stas, sier arkitekt Anders Byng Strøm i Strå Arkitekter.

Totalentreprenøren J.I. Bygg har stått for oppføring av samtlige bygg i næringsparken. Prosjektleder Trond Bakke er i likhet med de andre også stolt over at bygget nå har mottatt Byggeskikkprisen.

– Byggeprosessen var et godt samarbeid mellom J.I. Bygg, Wessel Eiendom, samarbeidspartnere og underleverandører. Vi i J.I. Bygg har i dag også vårt hovedkontor i bygget, og det er jo ekstra stas i dag når man har vært med på hele prosessen fra start til slutt.

Dette er juryens begrunnelse (hentet fra Vestby Avis):

Hvitstenveien 280 er en næringspark med kontor, lager- og logistikkbygg utviklet av Wessel Eiendom AS. Service- og kontorbygget er utført med høy materialkvalitet og detaljering, og er plassert som en smakfull og skjermet front mot det øvrige logistikkområdet bakenfor. Bygget er svært godt tilpasset terrenget og omgivelsene rundt, noe som bidrar til at skillet med innvendige og utvendige rom viskes ut. Lekker arkitektur, estetikk og interiørdesign, samt funksjonelle planløsninger innvendig legger til rette for godt arbeidsmiljø og trivsel blant ansatte og besøkende. Bygget er i tillegg sertifisert som miljøfyrtårn.

 

  

Du er kanskje også interessert i

Kontorfellesskap med flotte fasiliteter i Vestby. Rimelig leie og fleksible løsninger

Velkommen til et flott kontorfellesskap i Johan Herman Wessels vei 99 i Vestby. Her kan du leie et koselig kontor til en rimelig pris. Flere av kontorene har nok plass til å romme to personer.

Les mer

Sentrumsprogrammering og merkevarebygging; et viktig tema for Vestby!

Wessel Eiendom ønsker at kommunen og næringslivet står samlet om å bygge kjennskap til merkevaren sin – Vestby.
Vi mener det vil bidra til å realisere nye Vestby, skape vekst og lokalt engasjement.

Les mer