Byggestart ga salgsboom for prosjektet Wessel Park

I midten av juni startet byggingen av de første boligblokkene i sentrumsplanen for Vestby. Boligprosjektet Wessel Park består av 106 leiligheter fordelt på to gårder hvorav 75 stk allerede er solgt

Publisert:

I midten av juni startet byggingen av de første boligblokkene i sentrumsplanen for Vestby. Boligprosjektet Wessel Park består av 106 leiligheter fordelt på to gårder.

Etter byggestart har det ifølge salgssjef Kenneth Ytterbø vært stor interesse for boligene, som vil være innflytningsklare i 2022.

– Vi har solgt 76 av 106 leiligheter, og det er vi veldig fornøyde med. Rundt 20 av disse har blitt solgt etter byggestart, forteller Ytterbø til Vestby Avis.

 

Et stort flertall av de som har kjøpt bolig der har lokal tilknytning.

– Rundt 70 prosent av kjøperne er fra Vestby eller har tilknytning til Vestby, sier Ytterbø.

Videre forteller han at kjøperne av leilighetene er i alle aldre.

– Vi har godt variert aldersspenn. Alt fra førstegangskjøpere til de som flytter fra enebolig til leilighet, forklarer han. De små gikk først

 

Leilighetene, som er alt fra 34 til 149 kvadratmeter store, vil få selskap av næringslokaler og en park.

– I begynnelsen solgte vi mest små leiligheter, men etter byggestart har vi solgt en del store også, forteller Ytterbø.

– Vestby sentrum vokser og dermed blir dette et attraktivt område for enda flere målgrupper. Boligene vil ligge midt i sentrum, kun to minutter fra togstasjonen, sier han.

J.I. Bygg er entreprenør for prosjektet, som har fått navnet sitt etter dikteren og forfatteren Johan Herman Wessel, som ble født og vokste opp i Vestby.

Du er kanskje også interessert i

«Jul i kvartalet» ga liv og røre til Vestby sentrum!

I samarbeid med Vestby Kulturkvartal og Vestby Lions arrangerte vi «Jul i kvartalet» første søndag i advent.

Les mer

Nordstrøm Botaniske til Wessel Park

Vi kan med glede ønske velkommen til enda en ny aktør i Wessel Park. Nordstrøm Botaniske har flyttet inn i splitter nye sentrumslokaler i Wessel Park, og er et drømmested for alle som elsker blomster, planter og vakre gaver.

Les mer