Byggestart ga salgsboom for prosjektet Wessel Park

I midten av juni startet byggingen av de første boligblokkene i sentrumsplanen for Vestby. Boligprosjektet Wessel Park består av 106 leiligheter fordelt på to gårder hvorav 75 stk allerede er solgt

Publisert:

I midten av juni startet byggingen av de første boligblokkene i sentrumsplanen for Vestby. Boligprosjektet Wessel Park består av 106 leiligheter fordelt på to gårder.

Etter byggestart har det ifølge salgssjef Kenneth Ytterbø vært stor interesse for boligene, som vil være innflytningsklare i 2022.

– Vi har solgt 76 av 106 leiligheter, og det er vi veldig fornøyde med. Rundt 20 av disse har blitt solgt etter byggestart, forteller Ytterbø til Vestby Avis.

 

Et stort flertall av de som har kjøpt bolig der har lokal tilknytning.

– Rundt 70 prosent av kjøperne er fra Vestby eller har tilknytning til Vestby, sier Ytterbø.

Videre forteller han at kjøperne av leilighetene er i alle aldre.

– Vi har godt variert aldersspenn. Alt fra førstegangskjøpere til de som flytter fra enebolig til leilighet, forklarer han. De små gikk først

 

Leilighetene, som er alt fra 34 til 149 kvadratmeter store, vil få selskap av næringslokaler og en park.

– I begynnelsen solgte vi mest små leiligheter, men etter byggestart har vi solgt en del store også, forteller Ytterbø.

– Vestby sentrum vokser og dermed blir dette et attraktivt område for enda flere målgrupper. Boligene vil ligge midt i sentrum, kun to minutter fra togstasjonen, sier han.

J.I. Bygg er entreprenør for prosjektet, som har fått navnet sitt etter dikteren og forfatteren Johan Herman Wessel, som ble født og vokste opp i Vestby.

Du er kanskje også interessert i

Velkommen til ny daglig leder i Wessel Eiendom – Tonje Marie Haugbro

Tonje Marie Haugbro er ansatt som daglig leder i Wessel Eiendom AS. Hun kommer fra stillingen som Direktør boligsalg og -utvikling i Olav Thon Gruppen. Tonje kommer med 25 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav nær 18 år i eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen. 

Les mer

Wessel Næringspark vant byggeskikkprisen

Mandag denne uken var det duket for årets siste kommunestyremøte og utdeling av byggeskikkprisen for 2021. Blant de nominerte var det Wessel Næringspark som trakk det lengste strået.

Les mer