Rival satser med 3000 m2 – Wessel Næringspark Vestby

Vi gleder oss over å kunne fortelle at Rival AS, en solid Vestby-bedrift og leverandør av kvalitetsprodukter innen forskjellige garderobeløsninger flytter inn i et nytt bygg i Wessel Næringspark.

Publisert:

Wessel Næringspark er navnet på eiendommen i Hvitstenveien 280, Vestby hvor J.I. Bygg, Wessel Eiendom, WL Event m.fl nylig har flyttet inn i nye kontor, service- og lagerlokaler.  Det skal nå bygges et 3000 kvadratmeter nytt og miljøvennlig bygg på området hvor Rival skal flytte inn mot slutten av 2021. Bygget består av kontor, produksjon og lagervirksomhet

Totalkostnaden på prosjektet er 45 millioner kroner.

Wessel Eiendom er utviklere på vegne av Quatro Invest og ser frem til videre utvikling av en strategisk plassert næringspark.

 

Hele eiendommen næringsparken ligger på tilhørte en gang Forsvaret som brukte det til beredskapslager. I dag står det kun ett eldre bygg igjen på tomta som nå skal rives før byggingen av Rival-bygget starter. Området ligger i umiddelbar nærhet til E6

Du er kanskje også interessert i

Velkommen til ny daglig leder i Wessel Eiendom – Tonje Marie Haugbro

Tonje Marie Haugbro er ansatt som daglig leder i Wessel Eiendom AS. Hun kommer fra stillingen som Direktør boligsalg og -utvikling i Olav Thon Gruppen. Tonje kommer med 25 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav nær 18 år i eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen. 

Les mer

Wessel Næringspark vant byggeskikkprisen

Mandag denne uken var det duket for årets siste kommunestyremøte og utdeling av byggeskikkprisen for 2021. Blant de nominerte var det Wessel Næringspark som trakk det lengste strået.

Les mer