Rival satser med 3000 m2 – Wessel Næringspark Vestby

Vi gleder oss over å kunne fortelle at Rival AS, en solid Vestby-bedrift og leverandør av kvalitetsprodukter innen forskjellige garderobeløsninger flytter inn i et nytt bygg i Wessel Næringspark.

Publisert:

Wessel Næringspark er navnet på eiendommen i Hvitstenveien 280, Vestby hvor J.I. Bygg, Wessel Eiendom, WL Event m.fl nylig har flyttet inn i nye kontor, service- og lagerlokaler.  Det skal nå bygges et 3000 kvadratmeter nytt og miljøvennlig bygg på området hvor Rival skal flytte inn mot slutten av 2021. Bygget består av kontor, produksjon og lagervirksomhet

Totalkostnaden på prosjektet er 45 millioner kroner.

Wessel Eiendom er utviklere på vegne av Quatro Invest og ser frem til videre utvikling av en strategisk plassert næringspark.

 

Hele eiendommen næringsparken ligger på tilhørte en gang Forsvaret som brukte det til beredskapslager. I dag står det kun ett eldre bygg igjen på tomta som nå skal rives før byggingen av Rival-bygget starter. Området ligger i umiddelbar nærhet til E6

Du er kanskje også interessert i

Wessel Eiendom og Alti kjøper Vestby Storsenter

Det er nylig inngått avtale om kjøp av aksjene i Vestby Storsenter. Kjøperen er Vestby Utvikling AS, et selskap som eies av Wessel Eiendom AS (50%), Alti Eiendomsinvest AS (25%) og LL Sørco II (25%). Selger av senteret er Vestby Senterutvikling AS, som eies 50% av DNB Handelsparker AS og 50% av NHP Eiendom AS.

Les mer

Nye aktører på plass i Wessel Park

Vi har fått på plass flere aktører i Wessel Park i Vestby. Velkommen til Babylon Restaurant, Tempura Sushi og Mix!

Les mer