Rival satser med 3000 m2 – Wessel Næringspark Vestby

Vi gleder oss over å kunne fortelle at Rival AS, en solid Vestby-bedrift og leverandør av kvalitetsprodukter innen forskjellige garderobeløsninger flytter inn i et nytt bygg i Wessel Næringspark.

Publisert:

Wessel Næringspark er navnet på eiendommen i Hvitstenveien 280, Vestby hvor J.I. Bygg, Wessel Eiendom, WL Event m.fl nylig har flyttet inn i nye kontor, service- og lagerlokaler.  Det skal nå bygges et 3000 kvadratmeter nytt og miljøvennlig bygg på området hvor Rival skal flytte inn mot slutten av 2021. Bygget består av kontor, produksjon og lagervirksomhet

Totalkostnaden på prosjektet er 45 millioner kroner.

Wessel Eiendom er utviklere på vegne av Quatro Invest og ser frem til videre utvikling av en strategisk plassert næringspark.

 

Hele eiendommen næringsparken ligger på tilhørte en gang Forsvaret som brukte det til beredskapslager. I dag står det kun ett eldre bygg igjen på tomta som nå skal rives før byggingen av Rival-bygget starter. Området ligger i umiddelbar nærhet til E6

Du er kanskje også interessert i

Sentrumsprogrammering og merkevarebygging; et viktig tema for Vestby!

Wessel Eiendom ønsker at kommunen og næringslivet står samlet om å bygge kjennskap til merkevaren sin – Vestby.
Vi mener det vil bidra til å realisere nye Vestby, skape vekst og lokalt engasjement.

Les mer

Vi søker prosjektleder

Wessel Eiendom vokser stadig med nye, spennende eiendomsprosjekter og søker prosjektleder med erfaring fra akkvisisjon og strategisk eiendomsutvikling.

Les mer