Wessel Park i Vestby Sentrum – byggetrinn S3 er endelig ute for salg

BESØK OSS PÅ VÅRT VISNINGSSENTER I RÅDHUSGATA I VESTBY. OPPSATTE VISNINGSTIDSPUNKT PÅ PROSJEKTETS HJEMMESIDE

Publisert:

VÅRT SISTE BYGG, S3, ER NÅ ENDELIG UTE FOR SALG. S3 BESTÅR AV TOTALT 54 LEILIGHETER FRA 38-109 KVM, ALLE MED BALKONG ELLER TERRASSE. FØRSTEMANN TIL MØLLA.

BESØK OSS I VÅRT VISNINGSSENTER I RÅDHUSGATA TIL OPPSATTE VISNINGSTIDSPUNKT (SE HJEMMESIDE FOR PROSJEKT).

Vårt nye boligprosjekt vil ligge midt i Vestby sentrum, en kommune som ser lyst på fremtiden og som blomstrer i takt med befolkningsøkningen. I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg; flotte tur- og rekreasjonsområder, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Her er småhandel i sentrum og storhandel i gåavstand, og kun en halvtimes togtur unna ligger Oslo.

Kommunen er i en rivende utvikling og har mange nye, spennende prosjekter på gang. Og midt i Vestby sentrum, rett over veien for togstasjonen, kan du snart nyte livet i en ny og moderne leilighet i Wessel Park.

Wessel Park vil ha et moderne utseende, med variasjon både i høyder og materialbruk i fasaden. Ved å benytte gode, solide materialer som tre og tegl, uttrykkes både kvalitet og varighet. En frodig park på gatenivå, balkonger til alle leiligheter og flotte takterrasser gir beboerne tilbaketrukne og hyggelige steder å oppholde seg.

Vi ønsker å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom, attraktive private områder for beboerne og inkluderende sosiale møteplasser. Med bilfrie uteområder og kort vei til butikker, kollektivtrafikk, offentlige instanser og flotte turområder, er man heller ikke avhengig av bil for å få hverdagen til å gå rundt.

Rundt Wessel Park skal det skapes både intime, rolige rom, men også mer åpne, fleksible plasser og områder for aktivitet, lek og opphold. Et naturlig samlingspunkt og hjertet i prosjektet vil være torget som blir etablert mellom rådhuset og Wessel Park. Her møtes familier om lørdagen, venner møtes for en kaffe, og kanskje oppstår nye bekjentskaper. Wessel Park skal være en destinasjon for hele Vestbys befolkning.

Samlet vil de to byggene, S3 og S4, bestå av 103 leiligheter. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål til prosjektet eller ønsker et kjøpetilbud.

Wessel Park er et samarbeidsprosjekt mellom Thon Eiendom, Wessel Eiendom og Hamec

Du er kanskje også interessert i

Wessel Eiendom og Alti kjøper Vestby Storsenter

Det er nylig inngått avtale om kjøp av aksjene i Vestby Storsenter. Kjøperen er Vestby Utvikling AS, et selskap som eies av Wessel Eiendom AS (50%), Alti Eiendomsinvest AS (25%) og LL Sørco II (25%). Selger av senteret er Vestby Senterutvikling AS, som eies 50% av DNB Handelsparker AS og 50% av NHP Eiendom AS.

Les mer

Nye aktører på plass i Wessel Park

Vi har fått på plass flere aktører i Wessel Park i Vestby. Velkommen til Babylon Restaurant, Tempura Sushi og Mix!

Les mer